Haberler

Diyarbakır'da konser veren Sıla, halay performansıyla hayran bıraktı

Güncelleme:

Konser maratonuna hız kesmeden devam eden Diyarbakır sahnesinde Lorke ve Delalım şarkılarını söyleyerek halay çekti.

Şarkılarıyla geniş bir hayran kitlesine ulaşan başarılı şarkıcı Sıla Gençoğlu, konser maratonuna devam ediyor. Yeni şarkısı Sek'in heyecanını yaşayan Sıla, dün Diyarbakır'da sahneye çıktı. Sıla, konserindeki halay performansıyla kendine hayran bıraktı.

Sahneye siyah kıyafetiyle çıkan ve başının yarısını şalla kapatan Sıla, peş peşe sevilen şarkılarını seslendirdi. Sıla bir ara Diyarbakır halkı için Lorke ve Delalım şarkılarını söyleyerek halay çekti. Sıla performansıyla kendine hayran bırakırken hayranlarını da konser alanında halay çekerek şarkıcıya eşlik etti. Başarılı sanatçının halay çektiği görüntüler kısa sürede sosyal medyanın gündemine otururken sevenlerinden de tam not aldı.

Diyarbakır'da konser veren Sıla, halay performansıyla hayran bıraktı

Haberler.com / Aslan Aslan - Magazin

Diyarbakır Müzik Magazin Kültür Sanat Haberler

500

Yorumlar (3)

dikduran adam:

DİYARBAKIRLIYIM VE BU KADININ BURAYA GELDİĞİNİ BİLE DUYMADIM DUYSAMDA ZATEN BEDAVADA OLSA GİTMEM BOŞ İŞLERE AYIRACAK ZAMANIMIZ YOK

36
39
yanıtYanıtla
Ferhat Uras:

Allah razı olsun, konsere gitmeyerek Sıla'yı seven birine bir kişilik yer bırakmışsın. Allah hayrını kabul etsin. Sıla da çok üzülmüş, sen konserine gitmediğin için. Kadın ne güzel doğu kültürüne sahnesinde yer vermiş. Hoşuna gitmesi lazım. Şahsen bir doğulu olarak ben güzel karşıladım.

yanıt73
yanıt24
HACER İlhan:

Çok güzel bir düşünce boş yere zaman kaybı

yanıt14
yanıt21
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title