Haberler

    PlayStation Plus, 3.177 TL değerindeki oyunları ücretsiz veriyor!

    Güncelleme:

    PlayStation Plus mart ayı oyunları belli oldu. Toplam 3.177 TL değerindeki oyunları ücretsiz veren platform, kullanıcılarını memnun edecek.

    Sony'nin abonelik bazlı oyun servisi PlayStation Plus, dün yapılan State of Play etkinliğinde mart ayında verilecek oyunları paylaştı. Classic, Premium ve Extra abonelik seçeneklerine yeni oyun getiren sistemin bu ay ücretsiz verdiği oyunların toplam değeri 3.177 TL şeklinde. Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

    PLAYSTATION PLUS MART 2023 OYUNLARI BELLİ OLDU

    Dün yapılan ve pek çok yeni oyunun duyurulduğu State of Play etkinliğinde belli olan PS Plus oyunları oldukça heyecan verici. İçerisinde yeni çıkmış büyük çaplı AAA kalitede oyunlar da bulunan listeyle birlikte Premium ve Extra abonelik sahiplerine sunulan katalog da genişleyecek. Mart ayı için verilen oyunlar 7 Mart ile 4 Nisan tarihlerine arasında kütüphaneye eklenilebilir.

    Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

    PlayStation Plus mart ayında verilecek oyunlar şu şekilde:

    • Battlefield 2042 (PS4/ PS5 - Classic, Premium, Extra)
    • Minecraft Dungeons (PS4 - Classic, Premium, Extra)
    • Code Vein (PS4 - Classic, Premium, Extra)
    • Uncharted 4: Legacy of Thieves Collection (PS4/5 – Premium, Extra)
    • Ghostwire: Tokyo (PS4/ PS5 – Premium, Extra)
    • Rainbow Six: Extraction (PS4/ PS5 - Premium, Extra)

    Battlefield 2042, çok oyunculu bir aksiyon oyunudur. Çıkmadan önce devasa haritalar ve vadettiği büyük sunucuları nedeniyle çok ilgi toplamıştı. Sonrasında yaşanan teknik aksaklıklar nedeniyle fiyaskoya dönen oyun, güncellemeler ile birlikte bir nebze de olsa toparlanmayı başardı.

    Uncharted 4: Legacy of Thieves Collection ise pek çoğumuzun bildiği Uncharted 4 oyunuyla yan oyun olan Uncharted: The Lost Legacy oyununun birleşmiş hali. PlayStation özel oyunlarının en önde gelen serilerinden biri olan Uncharted, son iki oyunuyla da bu niteliğini korumaya devam ediyor.

    Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

    PlayStation Plus Playstation Gamegar Teknoloji Haberler

    Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

    Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

    İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

    İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

    İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

    İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

    Bakmadan Geçme

    Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
    Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

    Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title