Haberler

    Last of US Part I yerden yere vuruldu, geliştirici özür diledi!

    Güncelleme:

    Last of US Part I için beklenmedik bir başlangıç yaşandı. Oyunun PC sürümü optimizasyon sorunlarıyla büyük eleştiri topladı.

    PlayStation'ın efsane serisi The Last of Us, geçtiğimiz günlerde ilk oyunuyla Steam'de satışa sunuldu. Ancak optimizasyon sorunlarıyla oldukça ağır eleştiriler alan geliştirici ekip Naughty Dog, bunun üzerine harekete geçti. Sorunları kabul eden geliştirici, özür dileyerek oyun için hızlı bir güncelleme yayınladı.

    THE LAST OF US PART 1 PC NEDEN BEĞENİLMEDİ

    The Last of US Part I, PC'de beklenmedik eleştirilere maruz kalıyor. Oyuncuların yalnızca yüzde 43'ünden olumlu yorum alabilen aksiyon yapımı, optimizasyon sorunları yaşıyor. 28 Mart'ta satışa sunulan oyun, birçok oyuncuda çökme, düşük performans ve havada asılı kalan karakterler gibi hatalara yol açtı.

    Naughty Dog bu sorunları kabul etti ve bazılarını gidermek için güncelleme yayınladı. İlk paket kapsamında en çok bildirilen hataların giderildiği ifade edildi. Ancak hafta içerisinde çok daha büyük bir yama sunmayı planlanıyor.

    Oyunun PC sürümünde, FidelityFX Super Resolution (FSR) 2.2 ve Nvidia DLSS desteği gibi grafik kalitesini yükseltecek çeşitli özellikler yer alıyordu. Ancak ilk izlenimler, PS4'ten bile daha kötü bir grafik kalitesine sahip olduğunu gösterdi.

    The Last of US Part I PC için sunulan ilk güncellemede (versiyon 1.0.1.6) şu hataların giderildiği belirtildi:

    Bellek gereksinimlerini azaltmak ve "Bellek Yetersiz" çökmelerini en aza indirmek için azaltılmış önbellek boyutu

    Geliştirici takip amaçları için ek teşhisler eklendi

    Oynanış ve sinema sırasında performansı artırmak için artırılmış animasyon akış belleği

    İlk açılışta siyah ekran için düzeltme

    Geliştirici ekip ayrıca oyuncuları güncel grafik sürücülerine sahip olmaları gerektiğini bildirdi. Ayrıca sorunların destek web sitesine bildirilmesinin doğru olacağını söyledi. Bu sorunlara rağmen, bazı oyuncular Last of US Part I'i sorunsuz şekilde oynayabiliyor.

    Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

    Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

    Gamegar Teknoloji Haberler

    İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

    İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

    Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

    Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

    İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

    İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

    Bakmadan Geçme

    İran Dışişleri Bakanı öldü mü? Hüseyin Emir Abdullahiyan kimdir? İbrahim Reisi kimdir, kaç yaşındaydı? İbrahim Reisi ne zaman Cumhurbaşkanı oldu? İran Cumhurbaşkanı öldü mü? İbrahim Reisi helikopter kazasından öldü mü, yaşıyor mu? Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024)
    İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

    İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title