Haberler

Sadettin Saran, 25'inci spor salonunu Şırnak'ta açtı

Güncelleme:

İş insanı ve Fenerbahçe Divan Kurulu Üyesi Saadetin Saran tarafından Şırnak'ta Türkiye'nin 25. spor salonu açıldı. Açılış törenine Vali Cevdet Atay, Belediye Başkanı Mehmet Yarka, milli basketbolcu İbrahim Kutluay ve çok sayıda sporcu katıldı.

Sadettin Saran, 25'inci spor salonunu Şırnak'ta açtı

Sekvan KÜDEN/ŞIRNAK,(DHA)- ŞIRNAK'ta, iş insanı ve Fenerbahçe Divan Kurulu Üyesi Saadetin Saran tarafından, Türkiye'nin çeşitli illerinde kullanıma sunduğu spor salonlarının 25'incisi açıldı.

Kent merkezindeki Gündoğdu Mahallesi'nde, Türkiye Cumhuriyeti Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün adını taşıyan ve iş insanı Saadettin Saran tarafından yapılan spor salonunun açılışı gerçekleştirildi. Törene; Vali Cevdet Atay, Belediye Başkanı Mehmet Yarka, milli basketbolcu İbrahim Kutluay, iş insanı Saadetin Saran, iş insanları ve çok sayıda sporcu katıldı. Sporcular, Saadetin Saran ve etkinliğe katılanları ellerinde Türk Bayraklarıyla karşıladı. Yapılan konuşmaların ardından kurdele kesilerek spor salonunun açılışı gerçekleştirildi. Salonda bulunan sporcular ile hatıra fotoğrafı da çekildi. Saadetin Saran'ın hava atışıyla genç sporcular kısa bir gösteri maçı yaptı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Vali Cevdet Atay, kentin spor ile anılmasını istediklerini belirterek, 'Saadetin Saran, 25'inci spor salonunu ilimize yaptı. Artık şehrimiz güzel şeyler ile anılıyor. Spor ile anılmasını istiyoruz. Gençlerimizin spora yönelmesini istiyoruz. Daha fazla spor ile iştigal etmelerini istiyoruz. Bu anlamda da biz de elimizden gelen tüm gayreti, desteği göstereceğiz. Saadettin beyin emeği burada çok fazla. Kendisine bol kazançlar diliyoruz ki, bu spor salonlarını da arttırarak devam edersiniz. Salonumuzun rengi sarı lacivert, ben Galatasaraylıyım. Ama şunu da belirteyim, Galatasaray olmazsa Fenerbahçe'nin anlamı olmaz, Fenerbahçe olmazsa da Galatasaray'ın anlamı olmaz' dedi.

'ATATÜRK'ÜN İSMİNİ TAŞIYAN TESİSİ KAZANDIRMANIN ONURUNU YAŞIYORUZ'

Törende konuşan Saadettin Saran, tesisin kazandırılmasının onurunu yaşadıklarını ifade ederek, 'Burada devletimizin, gençlerimizin, ülkemizin kurucusu olan Atatürk'ün de ismini taşıyan bir spor tesisini kazandırmanın gururunu taşıyoruz. Bu bizim 23 yılda 25'inci spor salonumuz. Hep söylüyorum, ölmezsek, batmazsak daha nice nice spor salonlarını yapacağız inşallah. Gençler bahane üretmeyin, pes etmeyin, hep iyimser olun, çok çalışın ve Atatürkçü olun. Cumhuriyet fırsat eşitliğidir, Cumhuriyet emeğin güvencesidir, Cumhuriyete sahip çıkın' şeklinde konuştu. (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

İbrahim Kutluay Mehmet Yarka Basketbolcu Fenerbahçe Türkiye Şırnak Spor Etkinlikler Valilik Belediye Spor Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (2 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! HAZİRAN AYI KİRA ARTIŞI NE KADAR OLACAK? Yüzde 25 kira zam sınırı devam ediyor mu? Kira artış oranı ne kadar oldu? Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi, kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor'da bu hafta kim gitti? Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 2 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? #128204 LGS yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var?
Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title