Haberler

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı: Düşme endişemiz yok

Güncelleme:

Kayserispor Kulübü Başkanı Ali Çamlı, Kayserispor'un düşme gibi bir düşüncesinin, endişesinin hiç olmadığını ve olmayacağını söyledi. Çamlı, kalan son 5 haftada, ligde kalma mücadelesi veren Pendikspor, Fatih Karagümrük ve Konyaspor ile karşılaşacaklarını belirtti.

Kayserispor Kulübü Başkanı Ali Çamlı, Kayserispor'un düşme gibi bir düşüncesinin, endişesinin hiç olmadığını ve olmayacağını söyledi.

Çamlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kalan son 5 haftada, ligde kalma mücadelesi veren Pendikspor, Fatih Karagümrük ve Konyaspor ile karşılaşacaklarını belirtti.

Kayserispor'un ne yaptığını bilen bir takım olduğunu belirten Çamlı, "Son 5 maç. Teknik heyet, futbolcular kenetlendi. Gereğini de yapacaklar. Ben sporcularıma da teknik heyetime de güveniyorum. Kayserispor'un düşme gibi bir düşüncesi, endişesi hiç olmadı, olmayacak da Allah'ın izniyle." diye konuştu.

"Kayserispor çıkacak, aslanlar gibi mücadele edecek"

Bugün Pendikspor'a konuk olacaklarını dile getiren Çamlı, "Futbol, dürüst ortamda, dürüst yönetildiği zaman, kaybedersin kazanırsın hiç sorun yok. Onun için Kayserispor çıkacak, aslanlar gibi mücadele edecek. Maçını da kazanacak ve dönecek inşallah." değerlendirmesinde bulundu.

Şu anda 37 olan puanlarını 40'ın üzerine çıkaracaklarına inandığını belirten Çamlı, "İnşallah 40'ı, 45'i, 48'i de görürüz. Ben buna inanıyorum çünkü bizim takımımız, aslında baktığın zaman çok iyi oyunculardan kurulu bir takım fakat yaşadığımız şanssız sakatlıklar nedeniyle takım biraz gerileme noktasına gitti ama inşallah bundan sonra kalan 5 maçı Kayserispor kendine yakışır şekilde tamamlayıp, bu ligi bu sene bitirecek inşallah." ifadelerini kullandı.

Her zaman yanlarında olan taraftarlardan, ligin son haftalarında da kendilerini desteklemelerini isteyen Çamlı, şunları kaydetti:

"Taraftarımız çok iyi, çok özverili. Deplasmandı, iç sahaydı hiç dinlemeden her maça ilgi gösteriyorlar. İçeride oynayacağımız iki maç var. Karagümrük ve Konya maçında lütfen tribünleri doldursunlar. Takımlarına güvensinler, desteklerini versinler. Önümüzdeki yıllarda da Kayserispor bu şehre çok daha büyük sevinçler yaşatacak. Ben buna canı gönülden inanıyorum. Kavganın olmadığı, sevgi ve kardeşliğe davet eden statların olduğu, kaos ortamından uzak bir lig diliyorum. Kim şampiyon olursa onu tebrik edip, kim düşerse de ona aynı şekilde üzüleceğimizi ifade ediyorum. Kaosun ve kargaşanın olmadığı, güzel, ülke için, millet için, kardeşliğin sembolü olabilecek ortamların oluşacağı bir sezon diliyorum."

Mondihome Kayserispor, Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında bugün Siltaş Yapı Pendikspor'a konuk olacak. Kayseri ekibi, geride kalan 33 haftada 37 toplarken, rakibi de topladığı 30 puan ile düşme hattında yer alıyor.

Kaynak: AA / Spor

Fatih Karagümrük Kayserispor Pendikspor Ali Çamlı Konyaspor Kayseri Konya Futbol Spor Güncel Haberler

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

Bakmadan Geçme

Survivor'da kim elendi? Survivor Hilmi Cem elendi mi? 3 Haziran Survivor'a kim veda etti? MasterChef yeni sezon fragmanı yayınlandı! MasterChef Türkiye 2024 ne zaman başlıyor? MasterChef yeni sezon yarışmacıları kimler? LGS sınav gözetmen ücreti ne zaman yatacak 2024? LGS sınav görevi ücreti ne kadar? MAYIS AYI ENFLASYON NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? TÜİK Mayıs ayı enflasyon oranı artacak mı, beklentiler neler? Resmi Gazete bugün (2 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! HAZİRAN AYI KİRA ARTIŞI NE KADAR OLACAK? Yüzde 25 kira zam sınırı devam ediyor mu? Kira artış oranı ne kadar oldu? Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi, kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor'da bu hafta kim gitti? Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 3 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri!
Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title