Haberler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, seçim sonuçlarını fatura etmeyeceklerini vurguladı

Güncelleme:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Adıyaman'da düzenlenen toplantıda seçim sonuçlarını birilerine fatura etmeyeceklerini belirtti. Yılmaz, gelecekle ilgili planlamaların bu kolaycılığa katkı sağlamayacağını ifade etti.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Adıyaman'da teşkilatlarla düzenlediği toplantıda seçim sonuçlarını birilerine fatura etmek gibi bir kolaycılığı seçmeyeceklerini vurguladı.

31 Mart seçim sonuçlarını AK Parti Adıyaman İl Başkanlığında düzenlenen toplantıda değerlendiren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, birine seçim sonucunu fatura etmek gibi bir kolaycılık o kadar kolay ki ve gelecekle ilgili yapacakları planlamalara hiçbir faydası olmayacağını dile getirdi.

AK Parti Adıyaman İl Başkanlığında düzenlenen ve Milletvekili İshak Şan, AK Parti Adıyaman İl Başkanı Emrah Bulucu, partinin yönetim kurulu üyeleri ile partililerin katıldığı toplantıda konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "31 Mart 2024 seçimleriyle ilgili sonuç değerlendirmesi yapmak ve önümüzdeki süreci planlamak üzere Adıyaman'ımızda teşkilat ziyareti amacıyla buradayım. Teşkilatlarımızla önümüzdeki süreçle ilgili konuda yapmamız gereken çalışmaları konuşacağız. 31 Mart 2024 seçim sürecinde sonuç itibariyle seçim akşamı aldığımız sonuç bizi memnun etmedi. Adıyaman'ı da memnun etmedi. AK Partimiz kurulduğu 2002'den bu yana geçen bu 22 yıllık süreç içerisinde sandıktan çıkan sonuçları en iyi değerlendiren, en iyi okuyan bir siyasi hareket olarak eksiğini, fazlasını yorumlamış ve siyasetin gelecek planlamasını en isabetli yapma kabiliyeti taşımız dünyanın en büyük hareketlerinden, siyasi partilerinden bir tanesi. 12 Milyona aşkın üyesi bulunan 2,5 milyon civarında parti teşkilatları olan bu büyük siyasi hareket hakikatten bu 31 Mart seçimleri sonrası ortaya çıkan sonuçtan memnun değil. Biz bunun daha iyisini bekliyorduk diyen ve bundan sonra da daha iyi olması için yapılması gerekenler neler diyen bir araştırmayı, sorgulamayı kendi içimizde yapıyoruz ve önümüz planlamasını da buna göre yapacağız. Hiçbir şekilde fatura kesmek gibi bir cümle doğru bir şey değil. Seçim bir süreç bu süreç içerisinde milletimizin dediklerinin ne olduğunu ne dediğini çok iyi anlamak lazım, ancak o süreçle ilgili kararlar verilebilir. Bunu en iyi şekilde AK Partimiz önümüzdeki günlerde Allah'ın izniyle değerlendirip sonuçlandıracak. Zaten çalışmalar deva ediyor. Sadece Adıyaman'ımızda değil Türkiye genelinde de yerel seçimler de daha iyi sonuçlar almak istedik. Daha iyi sonuçlar alamamamızın içerisinde ekonomik nedenler var, başka sorunlar var, 6 Şubat depreminin oluşturduğu travma var. Arkadaşlar biz şuna bakıyoruz, biz ondan ders alacağız. Onunla ilgili sonucu kimseye fatura etmek gibi bir kolaycılığı seçmeyeceğiz. Özellikle onun altını çizmek istiyorum. Yani birine seçim sonucunu fatura etmek gibi bir kolaycılık o kadar kolay ki ve gelecekle ilgili yapacağımız planlamalara da hiçbir katkısı ya da faydası yok. Sadece birilerinin hiddetini birilerinin belki de o konudaki kızgınlığına işte yüreğine su serper o. Amaç üzüm yemek bağcı dökmek değil. Bizim amacımız bu teşkilatlarımızın motivasyonunu canlı tutup önümüzdeki süreçte geçmişle ilgili olan kırılganlıkları, incinmişlikleri telafi edip geleceğe yönelik şeyleri konuşmamızın bizim de, hepimizin de, Adıyaman'ımız için de faydalı olanın bu olduğunu düşünüyoruz. Bunu da çok çabuk kısa süre içerisinde başaracağız" diye konuştu.

Toplantı yapılan konuşmaların ardından basına kapalı bir şekilde devam etti. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Yusuf Ziya Yılmaz Adıyaman AK Parti Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

Bakmadan Geçme

Survivor'da kim elendi? Survivor Hilmi Cem elendi mi? 3 Haziran Survivor'a kim veda etti? MasterChef yeni sezon fragmanı yayınlandı! MasterChef Türkiye 2024 ne zaman başlıyor? MasterChef yeni sezon yarışmacıları kimler? LGS sınav gözetmen ücreti ne zaman yatacak 2024? LGS sınav görevi ücreti ne kadar? MAYIS AYI ENFLASYON NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? TÜİK Mayıs ayı enflasyon oranı artacak mı, beklentiler neler? Resmi Gazete bugün (2 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! HAZİRAN AYI KİRA ARTIŞI NE KADAR OLACAK? Yüzde 25 kira zam sınırı devam ediyor mu? Kira artış oranı ne kadar oldu? Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi, kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor'da bu hafta kim gitti? Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 3 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri!
Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title