Haberler

Kızılcık Şerbeti ekibi, uyuşturucu alırken polise yakalanan Feyza Civelek'e sahip çıktı

Güncelleme:

Torbacı sandığı polislerden uyuşturucu isterken yakalan Feyza Civelek'in Kızılcık Şerbeti dizisine devam edip etmeyeceği belli oldu. Dizi ekibi, Civelek'e sahip çıkarak rolüne devam etmesine karar verdi.

Show TV ekranlarında yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisindeki Nilay rolüyle adından söz ettiren Feyza Civelek, geçtiğimiz günlerde torbacı sandığı polisten uyuşturucu madde almaya çalışırken yakalandı. Hakkında takipsizlik kararı verilen oyuncunun dizideki akıbeti de belli oldu.

DESTEK OLACAKLAR

Uyuşturucu alışverişi yaparken yakalanan ve ifadesinde "İlk kez uyuşturucu madde kullanacaktım" ifadelerini kullandı. Bu olayın yankıları sürerken ünlü oyuncunun diziye devam edip etmeyeceği merak edilmeye başlandı. Aramızda Kalmasın'da yer alan habere göre dizinin senaryosu annesi Melis Civelek tarafından yazılan Feyza Civelek'in rolüne devam etmesine karar verildi. Oyuncuya sahip çıkan ekip, gerekli tedavisi için de ellerinden geleni yapacağını belirtti.

Uyuşturucu madde alırken polise yakalanan Feyza Civelek'in Kızılcık Şerbeti'ndeki akıbeti netleşti

NE OLMUŞTU?

29 Ekim gece saat 04.15 sıralarında Beşiktaş Asayiş Büro Amirliği'ne ekipler Ulus Mahallesi'nde sivil bir şekilde devriye görevlerini yerine getiriyordu. Ekipler, Ahmet Adnan Saygun Caddesi üzerinde 2 erkek şüphelinin, plakasız motosiklette seyir halinde olduğunu gördü. Ekipler yaptıkları anonsla motoru durdurdu ve 2 şüpheliye GBT sorgulaması yaptı. Şüphelilerden Ömer Faruk A. ve Selçuk Ç.'nin UYAP sorgulamaları temiz çıktı.

ŞÜPHELİLERİN ÜZERİNDEN KOKAİN ÇIKTI

Motosiklet sürücüsü Ö mer Faruk A.'nın üst aramasında da herhangi bir suç unsuruna rastlanmadı. Diğer şüpheli Selçuk Ç. ise tam üst araması yapılacağı sırada sağ cebinden peçeteye sarılı vaziyette 1.1 gram taş kokain ve 0.4 gram şeffaf poşete sarılı vaziyette beyaz renkli toz halinde kokain maddesini polislere teslim etti.

Uyuşturucu madde alırken polise yakalanan Feyza Civelek'in Kızılcık Şerbeti'ndeki akıbeti netleşti

TORBACIYA "MALZEMELERİ GETİRDİN Mİ?" DİYE SESLENDİ

Tam bu sırada Selçuk Ç.'nin telefonunun sürekli çaldığı görüldü. Aynı anda bir de genç bir kadının arama yapılan yere yaklaştığı görüldü. Genç kadının, üst araması yapan polislerin duyacağı bir şekilde Selçuk Ç.'ye "Getirdin mi malzemeleri" demesi üzerine polisler kısa süreli bir şok geçirdi. Yapılan incelemelerde genç kadının Kızılcık Şerbeti isimli dizide rol alan 29 yaşındaki Feyza Civelek olduğu ortaya çıktı. 3 isim de polis karakoluna götürüldü.

TORBACIYA GÖNDERDİĞİ PARANIN DEKONTUNU PAYLAŞTI

Olay yerinde polislere konuşan Civelek, Selçuk Ç'nin hesabına kokain getirmesi için mobil bankacılık yoluyla 6 bin lira para gönderdiğini, gelecek kokain maddesini ise ismini bilmediği bir arkadaşına aldığını iddia etti. Dekontu da polislerle paylaştı.

"UYUŞTURUCU MADDDEYİ VERİN"

İfade işlemleri için karakola götürülen Civelek bilgi veren sıfatıyla "Ben gece 03.30 sıralarında şahısla irtibata geçtim ve uyuşturucu siparişi verdim. Biraz da alkollüydüm. Bana göndermiş oldukları hesap numarasına 6 bin lira atmamı söylediler. Ben de gönderdim. Sonra ben sokağa çıktığımda motosikletli şahıslar vardı. Ben yanlarına gittiğimde, 'Uyuşturucu maddeyi verin' dedim. Sonra kendisinin polis olduğunu söyleyen sivil giyimli şahıs bana ne olduğunu sordu.

Ben de uyuşturucu siparişi verdiğimi söyledim. Sonra beni alıp polis merkezine getirdiler. Ben ilk defa uyuşturucu madde kullanacaktım. Alkollü olduğum için getiren şahısları hatırlamıyorum. Yaşanan olaydan dolayı üzgünüm" şeklinde ifade verdi.

Uyuşturucu madde alırken polise yakalanan Feyza Civelek'in Kızılcık Şerbeti'ndeki akıbeti netleşti

ŞÜPHELİNİN CEP TELEFONUNA EL KONULDU

Karakola götürülen 3 isimden Selçuk Ç. ifadesinde, uyuşturucu maddeleri Kağıthane'den tanımadığı bir şahıstan 4 bin liraya aldığını ve 6 bin liraya da satmak için Feyza Civelek'e getirdiğini belirtti.

Motosiklet sürücüsü Ömer Faruk A. ise 'tanık' sıfatıyla verdiği ifadede, uyuşturucu alış verişinden haberdar olmadığını, sadece arkadaşının "Beni Beşiktaş'a bırakır mısın" demesi üzerine yardımcı olduğunu öne sürdü. Şüpheli Selçuk Ç.'den çıkan 6 bin lira, cep telefonu ve sim kartına incelenmesi için el konuldu. Gözaltına alınan Selçuk Ç., adliyeye sevk edildi.

1 KİŞİ TUTUKLANDI, 1 KİŞİ DAVALIK OLDU

Mahkemeye sevk edilen Selçuk Ç. "Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca şüpheli Selçuk Ç.'nin aynı suç kapsamında 15 yıldan az olmamak şartıyla hapis cezası verilmesi istemiyle iddianame düzenleyerek İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açtı.

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Feyza Civelek Dizi Televizyon 3.Sayfa Magazin Haberler

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

Bakmadan Geçme

Survivor'da kim elendi? Survivor Hilmi Cem elendi mi? 3 Haziran Survivor'a kim veda etti? MasterChef yeni sezon fragmanı yayınlandı! MasterChef Türkiye 2024 ne zaman başlıyor? MasterChef yeni sezon yarışmacıları kimler? LGS sınav gözetmen ücreti ne zaman yatacak 2024? LGS sınav görevi ücreti ne kadar? MAYIS AYI ENFLASYON NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? TÜİK Mayıs ayı enflasyon oranı artacak mı, beklentiler neler? Resmi Gazete bugün (2 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! HAZİRAN AYI KİRA ARTIŞI NE KADAR OLACAK? Yüzde 25 kira zam sınırı devam ediyor mu? Kira artış oranı ne kadar oldu? Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi, kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor'da bu hafta kim gitti? Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 3 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri!
Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

500

Yorumlar (26)

Ozan Susuz:

Ne güzel İstanbul dizi ekibi sizde içiyormusunuz?

224
11
yanıtYanıtla
JY:

BIRAKIN İNSANLARI HAYATLARINI YASASINLAR.

22
164
yanıtYanıtla
hacer ilhan:

Oşşşşşşşttt

yanıt85
yanıt7
Cenk Güner:

Aynen abi ya size ne

yanıt13
yanıt47
Tamer Çakır:

hak etmediğin şöhret ve gelen para insanı böyle bozar

181
5
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Avrupa ülkelerinde içme serbestisi getirilmişken bu ne şimdi. Satmamış ya

19
126
yanıtYanıtla
Mhmt xxx:

Burası avrupamı?

yanıt104
yanıt9
apolat:

sen kızını oğlunu avrupaya göre yetiştir... Burası Türkiye

yanıt78
yanıt6
Behlüldane :

Turkiyede durduğunuz hata en azından hata gonder oğlunu kızını hür ve Özgür yaşasın

yanıt39
yanıt7
Hasan Demir:

Chp heykel ucursun

49
63
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title