Haberler
Güncelleme:

Serum çılgınlığına uyarı geldi: Alerjik şoklara neden olabilir

Sosyal medya ve internet fenomenlerinin etkisiyle sağlık kabinleri, ev ve kuaför salonlarında bile serum taktırmanın moda haline dönüşmesi sonrası kritik bir uyarı geldi. "Atom", "vitamin kokteyli", "Gençleşme iksiri" gibi ifadelerle sunulan hastane dışı serum uygulamalarına başvuranların alerjik şoka uğrama tehlikesi söz konusu. Bilinçsiz yapılan uygulamayla kalbi duran, yoğun bakımlık olan bile var. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (13)

YalancıSavar:

Eninde sonunda kara toprağa Kavuşacaksınız. Günler sayılı. Şimdi bir ricam var geriye kaç gününüz kalmış olabilir kaç yılınız kalmış olabilir. herkes ortalama bi hesap yapsın.... Hesabı yaptın mı? Şimdi Sonrasında ne yapacağını düşünmeye başla...

157
30
yanıtYanıtla
murtaza candurak:

dayı bi git pazar pazar

yanıt41
yanıt118
Pole star:

Bu tür serumların kolay elde edilebilmesi de ayrı bir konu...

104
1
yanıtYanıtla
Can :

Sosyal medyada hayvan dışkısı yemek moda olsun, millet yerken selfie çeker. Kimse araştırmaz bile ben daha çok yedim diye övünür birde :)

78
3
yanıtYanıtla
Bidüşün:

Kadınlar kafayı sosyal medya ile bozmuş, erkekler keza düz mantık, Allah sonumuzu hayr etsin

65
0
yanıtYanıtla
Nuri Aga:

Her köşe başında bir sağlık kabini sahipleri genelde hemşireler. Atanamayan kabin açıyor. Hiç gitmedim. Neye göre serum takıyorsunuz anlamak zor.

32
2
yanıtYanıtla
bekir yapici:

iyide bu serumlar herhalde gökten yagmiyor degilmi ya disardan geliyor yada Türkiyede imal ediliyor belkide vergidende kaciriliyorlardir vede izinsiz ürünse sagligada zararliysa peki bu ülkenin saglik bakanina icisleri ve maliye bakanina ille harekete gecmesi icin birisinin direktif vermesimi gerekiyor.

17
4
yanıtYanıtla
Kara Yel:

Bir iki saat sonra 2. Alerjik demiş la Dr sana sormazlar mi ilk serumu aldıktan sonra taburcu olan 2 saat hastanedeki bekliyor saçma her zamanki gibi bir açıklama olmuş

8
5
yanıtYanıtla
kagan soylu:

Poliklinikler Hastahaneler özel klinikler ve eczanelerden hariç her yerde yasak olmalı serum takmak. Nereden buluyorlar bu cesareti kanunların yetersiz olmasından tabikide çıkar bakalım kanunu alan satan uygulayan uygulatan 5 sene hapis cezasına çarptırılır diye... ihtiyaç duyulan her kanunu en sert şekilde çıkarmalıyız..

1
0
yanıtYanıtla
Muzaffer Atilla:

Doğal seleksiyon bence karışmayın yapsınlar :)

0
0
yanıtYanıtla
uCube :

İnanmayın yahu reklam kokan fotoğraf onlar, bakmayın vitamin kokteyli dediklerine. Eve gelen kişiler 2 bin'den aşa ücret almıyor. Zaten fotoğrafı paylaşan kişilerin çoğunda reklamları da var. Hastaneler kolay kolay serum takmaz. ;))

0
0
yanıtYanıtla
Cem ABACI:

Şu beğenme ve beğenilme içgüdüsü İnsanlığa bela.Mantığın önüne geçip değerlerin altüst ediyor.

0
0
yanıtYanıtla
İsmail Atış:

Yaw bırakın Kendi sağlığını düşünmeyeleride mi düşünelim ölürlerse gomeriz saten memleket ağzına kadar dolu biraz yer açılır

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title