Haberler
Güncelleme:

CHP lideri Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la ne konuşacak? İşte masadaki 8 başlık

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la yapacağı görüşmede hangi konuları gündeme getireceğini açıkladı. Özel; emekli maaşlarını, belediye borçlarını, atanamayan öğretmenleri, Can Atalay'ın durumunu, Gezi hukuksuzluğunu, 1 Mayıs kısıtlamasını, anayasa değişikliğini ve dış politikayı kapsayan 8 başlığı Erdoğan'la konuşacağını ifade etti. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (24)

İlker KAYA:

Ülkede bir tane adam yok . Mülteci sorunu , yüksek kira , geçim sıkıntısı , resmî kölelik vb .. çocuğumun hakkını zerre kadar helal etmiyorum aynısını yaşamadan ölmeyin …

509
9
yanıtYanıtla
Zafer yılmaz :

VATANDAŞ çıkarlarını unutup birlik olduğunda siyasetde söz sahibi olduklarını sananların hükmü kalmaz. gelirler ve giderler.asıl problem vatandaşta.yaşadıkları adaletsiz ve problemli yaşam kalitelerinin ne kadar kötü olduklarının hala farkında olmadıklarında.

yanıt40
yanıt0
hic33:

Ekonomi, mülteciler, depremzede konutları, yüksek kiralar...? 85 milyonluk ülkede elzem meseleler dururken Can Atalay, Gezi hukuksuzluğu, 1 mayıs kısıtlaması ne kadarlık bir kesimin derdi şu an Allahaşkına? Erdoğan Özel'le anlaştı arkadaşlar. Yerel seçimden sonra umutlananlar varsa, geçmiş olsun.

230
25
yanıtYanıtla
KENANEVREN:

gezi hukuksuzluğu ne ya Allah halla Terör eylemi

yanıt93
yanıt43
Hek Tor:

Bundan 3 yıl kadar önce, partinin başına geçecek adamın ya Özel ya da Öztrak olması gerektiğini haykırmıştım ama Özel için çok yanılmışım, umduğumu bulamadım, yazık... Keşke bay Kemal kalsaydı, az çile çekmedi adamcağız.

yanıt41
yanıt41
Ercan Sevinc:

Gezi devlet e isyan hareketi idi cevabı verildi hala gezi diyor o yüzden oy vermedim tek te kalsam soğan yiyecem chp ye oy vermeyecem

91
52
yanıtYanıtla
Vatandaş4321:

Gezi devlete isyan falan değildi.Devlet biziz, halkız..Türkiye devleti vatandaşlara aittir, bize.Sen niye soğan yiyorsun ki be kardeşim, halkın yani bizim seçtiğimiz bakanlar, milletvekilleri , başbakan ve hatta cumhurbaşkanı koskocaman bir halkı yönetmekten sorumludur.Kendi çevresini kayırana da isyan edilir. Ha yeri geldiğinde soğan ekmek yiyeceksek hep beraber yiyelim.Ama devlet erkanı bal kaymak yerken biz soğan ekmeğe mecbur kalıyorsak o zaman sıkıntı büyük !

yanıt24
yanıt18
SMMM:

BU ÜLKENİN EN TEMEL SORUNLARINDAN BİRİ MÜLTECİ SORUNUDUR.HALA BUNU GÖZARDI EDİYORSUNUZ.BUNLARA HARCANAN PARA 50 MİLYAR DOLARA YAKIN.İKTİDAR ÜLKEYE EN BÜYÜK KÖTÜLÜĞÜ YAPTI UYOYORSUNUZ SİZDEN DE BİŞEY OLMAZ.

96
14
yanıtYanıtla
Ahmet AKGÜL:

öğretmen atansında, eğitim kalitesi neden başlıkta yok? çocuklarımız gözlerimizin önünde eriyor.

92
9
yanıtYanıtla
Mahmut Karataş:

asgari ücrete zam talebi yok yani sayın özel.

49
23
yanıtYanıtla
Ekkgfzv Yhhfddnnb:

Yeni yaveri

43
3
yanıtYanıtla
Salih Kandıralı:

Sigorta girişleri Devlet tarafından Hukuksuz silinen gerçek Çırak Stajyer yok.

19
5
yanıtYanıtla
Kemal ALBAYRAK:

biz sürekli görüştük sn özer ile ve ciddi destek verdik seçimlerde. eğer bizi dile getirmez ise ayıp olur

yanıt0
yanıt0
isa yatar:

Kankiler birşey beklemeyin

11
4
yanıtYanıtla
Mhmt Uslu:

Atanamayan öğretmen kavramını bitirmek için eğitim fakültelerinin en az yarısı kapatılmalı ki eğitim hem daha kaliteli olsun hemde atanamayan öğretmen diye bişey söylenmesin.

11
2
yanıtYanıtla
Genco:

Ülkemizi, milletimizi ve bayrağımızı her türlü saldırılara karşı korumak adına birlikte nasıl bir yol izlenmesi gerektiğinin, bu saldırıların önüne geçmek ve ortadan kaldırılmak için tek vücut olarak nasıl mücadele edilmesi ve ne gibi tedbirler alınması gerektiğini de ele alın.

11
1
yanıtYanıtla
sessiz çığlık:

Ekonomi ,Ekonomi ,Ekonomi ,Öncelik konu bu olmalıydı 1 çuval yem 550 et 600 tl bir çorba 120-200 tl bunlar normal değil geçici 5000 ver Hayatın gerçeği şeffaf yönetim insana dokunan şeyler istiyoruz Okulda seçmeli ders saçmalığı ana dersler sade bir şekilde toparlanmalı kira belirli bir sınıflandırılmalı maaş asgari görünüp el altından yol yemek vs gibi verilmesi iş ve işyeri disiplini şehircilik planı bir işyerlerinde faaliyete uygun iş için detaylı ve caydırıcı kalıcı çözümler bekliyoruz

12
0
yanıtYanıtla
Murat Erzine:

En önemlisi EMEKLİ maaşları ve atanamayan ÖĞRETMENLER

4
3
yanıtYanıtla
Zafer yılmaz :

Murat Erzine:daha en önemlisi nedir onu kavrayamamışsınız.serbest ekonomi bahanesiyle yapılan başta vergi artışları ve piyasaya yansıyan sürekli zamların kontrolü öncelikle olmalı.emekli maaşı 50binde olsa , o sürekli artan zamlarda etkisini kısa sürede kaybeder. ögretmenler konusunun çözümü yeni eğitim sahalarının açılması buda hazineden ayda faiz ve borçlara giden ödemelerin önünü kesip kaynak yaratmakla olur.

yanıt3
yanıt0
Mustafa Kır:

en başta mülteci çöplüğü olan ülkemin ne zaman bu sorundan kurtulacağını konuşsun, bunlara harcanan para yüzünden emekli milli gelirden hak ettiği payı alamıyor.

4
0
yanıtYanıtla
TC Tayfun Najim:

Emekli maaşlarına bir düzenleme getirirseniz çok iyi olur ,millet geçinemiyorum 10 bin tl ,yle

4
0
yanıtYanıtla
İsmail TAŞ:

Hani CHP terör örgütleriyle görüşüyordu? Bizim bunlarla aynı masada olmamız mümkün değil diyordu? Ben mi yanlış hatırlıyorum?

4
0
yanıtYanıtla
Turgay Alkan:

Diyalog cok iyi,lakin özgürde son zamanlarda aşırı havalara girdi,şimdi cim cim ayları,reis bunun havasını alır

0
0
yanıtYanıtla
ismail salkım:

Yabancılarla ilgili hic birsey demiyormusun acilen memlekette pahaliligin sebebi 100 milyar para harcandı kira gida yetmiyor pahalı sebebini anlat erdogana

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title