Haberler

Ödüllü ve DICE Awards adayı 'Lost in Play' 12 Temmuz'da çıkış yapacak

Güncelleme:

Birçok ödül kazanmış, kendini iyi hissettiren macera oyunu Lost in Play, 12 Temmuz'da Google Play Store ve Apple App Store'a geliyor. Bu yıl DICE Ödülleri kategorisinde "Yılın Aile Oyunu"na aday gösterilen ve Steam'in yanı sıra Nintendo Switch'te de son derece olumlu geri dönüşler alan birden fazla ödülün sahibi Lost in Play, artık mobil cihazlarda da mevcut olacak.

Lost in Play sizi büyülü, tuhaf ve nostaljik bir hız trenine davet ediyor! Gerçeküstü alemleri aşan ve olağanüstü yaratıklarla bağlar kuran iki kardeş Toto ve Gal'in yolculuğunu takip edin. Hayal güçlerinde kaybolan Toto ve Gal, benzersiz bulmacaları çözmek ve eve dönüş yollarını bulmak için birlikte hareket etmelidir. Bir nostalji duygusu uyandıracak ve sizi gençlik maceralarının tasasız günlerine geri götürecek, canlandırıcı ve büyülü bir yolculuk.

LOST IN PLAY ÇIKIŞ YAPACAK

Lost in Play, herkes için zorlayıcı bir hikaye. Bugün çocukların izlediği modern çizgi filmlerin animasyon şovlarına ve geri kalanımızın birlikte büyüdüğü Cumartesi sabahı çizgi filmlerine benzer canlı ve nefes alan çizgi film karakterleri. Bulmacaların kalitesi ve canlı görseller tüm aileyi büyüleyecek ve iyi vakit geçirmelerini sağlayacak.

Lost in Play özellikleri

  • Şaşırtıcı, çizgi film tarzı görsellere sahip gizemli, animasyonlu bir bulmaca macerası.
  • Boyunca büyülü ve muhteşem yaratıklar.
  • Metin veya diyalog yok - her şey görsel olarak sevecen bir şekilde evrensel bir şekilde iletildi.
  • Gravity Falls, Hilda ve Over the Garden Wall gibi TV programlarından ilham alındı.
  • Katılabileceğiniz çeşitli benzersiz yaratıcı etkinlikler; goblinlerle kağıt oynayın, bir ejderha yaratın ve bir koyuna uçmayı öğretin.
  • 30'dan fazla benzersiz bulmaca ve mini oyun.
Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Google Play Store Nintendo Google Steam Apple Aile Gamegar Teknoloji Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

Bakmadan Geçme

İran Cumhurbaşkanı öldü mü? İbrahim Reisi helikopter kazasından öldü mü, yaşıyor mu? Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti?
Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title