Haberler

MultiVersus, lansmanından bu yana oyuncularının yüzde 99'unu kaybetti

Güncelleme:

Player First Games tarafından geliştirilip Warner Bros. Games'in yayıncılığını yaptığı oynaması ücretsiz dövüş oyunu MultiVersus, lansmanındaki eş zamanlı 150 bin oyuncusunun yüzde 99'unu kaybetti. Oyuncu sayısında çok büyük bir düşüş yaşayan MultiVersus'un eş zamanlı oyuncu sayısı gün boyunca 1,500'ü geçmiyor.

İkonik dizi ve film karakterlerini kullanarak hepsini tek bir evrende birleştiren Multiversus, Temmuz 2022'deki lansmanında eş zamanlı olarak 150 binden fazla oyuncuya ulaşmıştı. Bir ay içerisinde oyuncu sayısında büyük bir düşüş yaşaması sonrası yavaş yavaş azalmaya devam etti.

MULTIVERSUS OYUNCU SAYISINDA YÜZDE 99 DÜŞÜŞ YAŞANDI

Multiversus toluluğunun oyunu Steam'de oynayan kısmının, Şubat 2023 itibarıyla 7 ay önce piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 99'dan fazla azaldığı fark edildi. Steam'de gün içerisinde eş zamanlı olarak 1,500'den az oyuncusu bulunsa da, diğer platformlarda nasıl bir performans gösterdiğinin de temsili bir örneği olabilir.

MultiVersus, lansmanından bu yana oyuncularının yüzde 99'unu kaybettiSteven kaybetme animasyonu

SteamCharts'ta yer alan verilere göre Multiversus'un tüm zamanların en yüksek eş zamanlı oyuncusu sayısı 153.044 oldu ve bu da oyun ilk piyasaya sürüldüğünde kaydedilen bir rakamdır. Ocak ayında, oyun bir noktada sadece 230 aktif oyuncuya düştü.

MultiVersus, lansmanından bu yana oyuncularının yüzde 99'unu kaybetti

Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

Oyuncular, Multiversus'tan çok Multiversus'un Techincal Test'ini tercih ediyor. Multiversus'ta anlık olarak 490 oyuncu bulunurken MultiVersus – Techincal Test'inde ise 3,500 oyuncu bulunuyor.

MultiVersus, lansmanından bu yana oyuncularının yüzde 99'unu kaybetti

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

MultiVersus Warner Bros Gamegar Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Bakmadan Geçme

İran Dışişleri Bakanı öldü mü? Hüseyin Emir Abdullahiyan kimdir? İbrahim Reisi kimdir, kaç yaşındaydı? İbrahim Reisi ne zaman Cumhurbaşkanı oldu? İran Cumhurbaşkanı öldü mü? İbrahim Reisi helikopter kazasından öldü mü, yaşıyor mu? Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024)
İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title