Haberler

E3 2023 iptal edildi! E3 neden iptal edildi?

Güncelleme:

En son 2019 yılında yüz yüze gerçekleştirilen video oyun sektörünün en büyük fuarı E3, bu yıl iptal edildi. Geçtiğimiz yıllarda pandemi nedeniyle canlı yayın üzerinden düzenlenirken

E3 2023'te yer alması beklenen büyük video oyun şirketlerinin geçtiğimiz aylarda bu fuara katılmayacağı duyurulurken son olarak Fransız video oyun geliştiricisi Ubisoft'un da E3 2023'e katılmayacağı bildirilmesiyle beraber katılım yetersizliği olacağı düşünüldüğü için iptal edildi.

E3 2023 İPTAL EDİLDİ

E3 Expo'nun internet sitesinden yapılan duyuruda şu sözlere yer verilerek E3 2023 iptal edildi:

"Gösteri organizatörü ReedPop, E3 2023'ün bu Haziran'da planlandığı gibi gerçekleşmeyeceğini ve hem fiziksel hem de dijital etkinliklerin iptal edildiğini duyurdu. Entertainment Software Association (ESA) ile birlikte her iki taraf da E3'ün geleceğini yeniden değerlendirecek."

E3 2023 iptal edildi! E3 neden iptal edildi?

Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

Sony, Microsoft ve Nintendo'nun Haziran ayında gerçekleşecek E3 2023'e katılmayacağı geçtiğimiz aylarda duyurulmuştu. Buna ek olarak ise Ubisoft da katılmayacağını duyurmasıyla beraber bu yıl E3 etkinliği

E3 NEDEN İPTAL EDİLDİ?

Reedpop'tan Kyle Marsden-Kish, ESA ile yaptığı ortak açıklamada, "Bu zor bir karardı, çünkü biz ve ortaklarımız bu etkinliğin gerçekleşmesi için harcadığımız tüm çabalardan dolayı, ancak endüstri için doğru olanı ve E3 için doğru olanı yapmak zorunda kaldık" dedi.

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Gamegar Güncel Haberler

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title